GEZIN/FAMILIE SHOOT OP LOCATIE

Een familie/gezin fotoshoot is een leuke herinnering voor later en die je cadeau kan doen aan je ouders of opa en oma of een ander familielid. Op een speelse wijze zet ik jullie op de foto, zodat het ook leuk is voor de kinderen. Ik vind het belangrijk dat iedereen op zijn gemak voelt door de shoot ontspannen en gezellig te maken.

HOE GAAT HET IN ZIJN WERK

Jullie kunnen zelf een plek uitkiezen of het aan mij overlaten, alles kan! Een mooie familie fotoshoot op een locatie naar keuze is altijd superleuk, het maakt niet uit wat voor seizoen het is! Tijdens deze fotoshoot neem ik ruim de tijd om jullie te fotograferen. De complete familie, losse portretten van ieder apart, de stelletjes samen. We maken er een leuke en afwisselende serie van! Tot vier personen kan ook eventueel in de studio.

Image link
Image link
FOTO'S ZIJN GEMAAKT, HOE NU VERDER?

Na afloop van de fotoshoot worden alle foto’s geselecteerd en bewerkt in mijn eigen stijl. Vervolgens komen jullie foto’s in een persoonlijke galerij op deze site te staan, met een eigen wachtwoord kun je inloggen en de gemaakte foto’s zo online bekijken. Ook kan je eventueel extra foto’s bij bestellen.

PRIJZEN VOOR DEZE SHOOT
GEZIN

€189,-

1 uur fotograferen
10 Hoge resolutie foto's
Fotograferen op locatie naar keuze
Persoonlijke online galerij
Mogelijkheid om meerdere foto's te bestellen uit de reportage
FAMILIE

239,-

Vanaf 6 personen
15 Hoge resolutie foto's
Fotograferen op locatie naar keuze
Tijdelijke online galerij
Mogelijkheid om meerdere foto's te bestellen uit de reportage

De prijzen excl. reiskosten en eventuele parkeerkosten.Reiskosten reken ik vanaf 20 km buiten 7021DG. Ik reken 0,30 cent per kilometer.