FAMILIE SHOOT

FAMILIE / GEZIN FOTOSHOOT OP LOCATIE NAAR KEUZE

 

Een familie/gezin fotoshoot is een leuke herinnering voor later en die je cadeau kan doen aan je ouders of opa en oma of een ander familielid. Een mooie familieshoot op een locatie naar keuze is altijd super leuk, het maakt niet uit wat voor seizoen het is. Jullie kunnen zelf een plek uitkiezen, waar jullie mooie herinneringen aan hebben of heel dierbaar is. Je kunt het ook aan mij overlaten, alles is mogelijk!

 

HOE GAAT HET IN ZIJN WERK?

 

Tijdens deze fotoshoot neem ik ruim de tijd om jullie te fotograferen. De complete familie, losse portretten van ieder apart, de stelletjes samen. We maken er een leuke en afwisselende serie van! Spontaan, jezelf blijven, geen statige portretten en plezier is hoe ik jullie het liefst vast wil leggen. We gaan een stukje lopen op locatie, zo kom je de leukste plekjes tegen voor afwisselende foto’s. Mooiste tijd om foto’s te maken zijn een paar uur na zonsopkomst en een paar uur voor zonsondergang, want dan heb je het mooiste licht. Wanneer je een fotoshoot bij mij geboekt heb, krijg je van mij nog kledingadvies zodat de foto’s rust uitstraalt en één mooi geheel wordt. Heb je nog vragen, neem dan contact met me op.

 

NA DE SHOOT

 

Na afloop van de fotoshoot worden alle foto’s geselecteerd, bewerkt en geoptimaliseerd. Vervolgens komen jullie foto’s in een persoonlijke galerij op deze site te staan, met een eigen wachtwoord kun je inloggen en de gemaakte foto’s zo online bekijken. Ook kan je eventueel extra foto’s bij bestellen.

 

REISKOSTEN

 

Binnen straal van 30 kilometer buiten Zelhem zijn de reiskosten inbegrepen. Daarbuiten vraag ik 30 cent per gereden kilometer.

PRIJZEN VOOR DEZE SHOOT

Familie/gezin

150

Pakket 1

1 Uur fotograferen
1-5 Personen fotograferen op locatie naar keuze
10 Hoge resolutie foto's
Tijdelijke online galerij
Mogelijkheid om meerdere foto's bij te bestellen uit de reportage
Foto's worden digitaal verstuurd via WeTransfer
Famile/gezin

185

Pakket 2

1 Uur fotograferen
6-10 Personen
Locatie naar keuze
15 Hoge resolutie foto's
Tijdelijke online galerij
Mogelijkheid om meerdere foto's bij te bestellen uit de reportage
Foto's worden verstuurd via WeTransfer