LIFESTYLE NEWBORN

Klein, lief en teder de tijd gaat zo snel, voor je het weet lopen ze rond. Dat weet ik als geen ander als moeder zijnde. Wat is het dan fijn dat je mooie foto’s hebt van je baby en om te koesteren en later wanneer je baby groot is, samen terug te kijken. Hoe zag je kamertje, woonkamer en papa en mama eruit, wat voor kleertjes had je aan en ga zo maar door. Ook is het heel fijn om dit in je eigen omgeving in een ontspannen sfeer te doen.

HOE GAAT HET IN ZIJN WERK

Bij lifestyle newborn fotografie kom ik naar jouw huis toe. Hoe fijn is dat, heerlijk ontspannen in je eigen omgeving. Kleine knuistjes en schattige oogjes, ik leg alles vast en zoek het mooie licht in jullie huis op. Ik ga foto’s maken voornamelijk op de babykamer en de ouderslaapkamer. Hier heb ik het meeste licht wat ik nodig heb voor de fotoshoot. Ik ga jouw kindje niet in manden doen of in doeken wikkelen, maar gewoon in eigen kleertjes. Ook ga ik de baby samen met de ouders en/of broertje en zusje fotograferen.

Image link
Image link
FOTO'S ZIJN GEMAAKT, HOE NU VERDER?

Na afloop van de fotoshoot worden alle foto’s geselecteerd en bewerkt in mijn eigen stijl. Vervolgens komen jullie foto’s in een persoonlijke galerij op deze site te staan, met een eigen wachtwoord kun je inloggen en de gemaakte foto’s zo online bekijken. Ook kan je eventueel extra foto’s bij bestellen.

PRIJZEN VOOR DEZE SHOOT

LIFESTYLE NEWBORN

199

1,5 a 2 Uur fotograferen
10 Foto's in hoge resolutie
Bij jou thuis
Tijdelijke online galerij
Mogelijkheid om meerdere foto's bij te bestellen uit de reportage
ZWANGERSCHAP / LIFESTYLE NEWBORN

349

COMBINATIE PAKKET

2 Volledige shoots zwangerschap en lifestyle newborn
Inclusief 10 foto's per fotoshoot
Thuis en op locatie naar keuze
Tijdelijke online galerij
Mogelijkheid om meerdere foto's bij te bestellen uit de reportage

De prijzen excl. reiskosten en eventuele parkeerkosten. Reiskosten reken ik vanaf 20 km buiten 7021DG. Ik reken 0,30 cent per kilometer.