LIFESTYLE NEWBORN

LIFESTYLE NEWBORN

 

Klein, lief en teder de tijd gaat zo snel, voor je het weet lopen ze rond. Dat weet ik als geen ander als moeder zijnde. Wat is het dan fijn dat je mooie foto’s hebt van je baby en om te koesteren en later wanneer je baby groot is, samen terug te kijken. Hoe zag je kamertje, woonkamer en papa en mama eruit, wat voor kleertjes had je aan en ga zo maar door. Ook is het heel fijn om dit in je eigen omgeving in een ontspannen sfeer te doen.

 

HOE WERKT HET?

 

Hoe gaat het in zijn werk? Ik kom naar jullie huis toe en ga dan foto’s van jullie in de woonkamer, babykamer en slaapkamer maken. Bij lifestyle gaat het om de familie en de omgeving,  dus maak ik foto’s samen met broer of zus en met jullie huisdier, die hoort er natuurlijk ook bij. Dit doe ik zonder te veel gaan poseren in een ontspannen sfeer. Wanneer je een lifestyle newbornshoot boekt, dan krijg je nog een aantal tips waar je op moet letten zoals kleding. Heb je nog vragen, neem dan contact met mij op.

 

NA DE SHOOT

 

Na afloop van de fotoshoot worden alle foto’s geselecteerd, bewerkt en geoptimaliseerd. Vervolgens komen jullie foto’s in een persoonlijke galerij op deze site te staan, met een eigen wachtwoord kun je inloggen en de gemaakte foto’s zo online bekijken. Ook kan je eventueel extra foto’s bij bestellen.

 

REISKOSTEN

 

Binnen straal van 30 kilometer buiten Zelhem zijn de reiskosten inbegrepen. Daarbuiten vraag ik 30 cent per gereden kilometer.

PRIJZEN VOOR DEZE SHOOT

Lifestyle newborn

185

1,5 a 2 Uur fotograferen
10 Foto's in hoge resolutie
Bij jou thuis
Tijdelijke online galerij
Mogelijkheid om meerdere foto's bij te bestellen uit de reportage
Foto's worden verstuurd via WeTransfer
Zwangerschap / lifestyle newborn

285

combinatie pakket

2 Volledige shoots zwangerschap en lifestyle newborn
Thuis en op locatie naar keuze
Inclusief 10 foto's per fotoshoot
Tijdelijke online galerij
Mogelijkheid om meerdere foto's bij te bestellen uit de reportage
Foto's worden verstuurd via WeTransfer