ZWANGERSCHAPSSHOOT

Je verwacht een kindje, gefeliciteerd! Het is zo’n speciale tijd en de tijd gaat zo snel, dat wil je graag vastleggen met een mooie fotoshoot. Boek op tijd je fotoshoot, ongeveer met 20 weken zwangerschap om teleurstellingen te voorkomen dat ik geen plek meer voor je heb.  Je kunt alleen, samen met jouw partner of als je al kinderen hebt, met hen op de foto.

Hoe gaat het in zijn werk?

Het mooiste moment om jouw buik te laten fotograferen is als je ongeveer 30-35 weken zwanger bent, dan is je buik mooi rond, uiteraard mag het ook eerder of later en het ligt eraan hoe je je nog voelt. Ook geef ik jou kleding advies om je mooie buik er prachtig uit te laten komen op de foto’s.

Aan de hand van jouw wensen bespreken we samen met jou wat de mogelijkheden zijn, en welke sfeer je wilt vastleggen op de foto. Dit kan in de studio of op een locatie naar keuze.

Image link
Image link
FOTO'S ZIJN GEMAAKT HOE NU VERDER?

Na afloop van de fotoshoot worden alle foto’s geselecteerd en bewerkt in mijn eigen stijl. Vervolgens komen jullie foto’s in een persoonlijke galerij op deze site te staan, met een eigen wachtwoord kun je inloggen en de gemaakte foto’s zo online bekijken. Ook kan je eventueel extra foto’s bij bestellen.

PRIJZEN VOOR DEZE SHOOT

ZWANGERSCHAP

189

1 Uur fotograferen
Fotograferen bij mij in de studio of op locatie naar keuze
Fotoshoot alleen en samen met jouw partner of/en kind(eren)
10 Hoge resolutie foto's
Tijdelijke online galerij
Mogelijkheid om meerdere foto's bij te bestellen uit de reportage
ZWANGERSCHAP / LIFESTYLE NEWBORN

349

Combinatie pakket

2 Volledige shoots zwangerschap en lifestyle newborn
Thuis en op locatie naar keuze
Fotoshoot alleen en samen met jouw partner of/en kind(eren)
Inclusief 10 foto's per fotoshoot
Tijdelijke online galerij
Mogelijkheid om meerdere foto's bij te bestellen uit de reportage

De prijzen excl. reiskosten en eventuele parkeerkosten.Reiskosten reken ik vanaf 20 km buiten 7021DG. Ik reken 0,30 cent per kilometer.